KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRAMTIDENS LEDARE
VI STÄRKER UNGAS UTVECKLING

Framtidens Ledare

IBK Lund är mer än bara Innebandy – Vi är en del av samhället och vi är med och fostrar framtidens generationer.

 

Genom åren har vi sett tusentals unga växa och passera genom vår förening. Många av dem har inte bara fått sin innebandyfostran, utan också sina erfarenheter av gruppdynamik och ledarskap. Erfarenheter man tar med sig i livet och som varit en viktig språngbräda för så många. Detta är något vi är stolta över, och nu vill vi ta nästa steg. Nu lanserar vi vårt ledarskapsprogram – Framtidens Ledare.

 

Vi vill att Framtidens Ledare ska inspirera unga till att utveckla sitt led- arskap, vi vill ge dem kunskaper, verktyg och erfarenheter som gör dem trygga med att leda andra och vi vill ge dem perspektiv på ledarskap som får dem att reflektera och växa som människor.

 

Framtidens Ledare är ett samhällsinitiativ där vi som förening tillsam- mans med stöd av näringslivet och akademin inspirerar, utbildar och diplomerar ungdomar i ledarskap. Med hjälp av duktiga föreläsare och mentorer utformar vi ett program för individuell utveckling och ledar- skap – för livet.

 

                                                                          SPONSORER

       Lime Technologies

        Soeco

  Sparbanken            Skåne          Vinge  
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER