KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda

Välkomna till IBK Lund JAS hemsida säsong 2023-2024
 
Välkomna till IBK Lund JAS Herr!
 
Känner du att du vill satsa på din innebandy i ett JAS-lag med hög ambition?
Tveka inte att höra av dig!
 
IBK Lunds Akademi består av fyra lag: HJ18, JAS, H3 & H2.
 Av JAS-truppens spelare spelar 2 st i Allsvenskan, de flesta i div 2 och någon enstaka spelare kommer att spela i div 3.
 
 
Huvudtränare: Robert Göransson 0733-224511
Assisterande tränare: Anton Dik
 
 
 
 
ROBERT GÖRANSSON FÅR EN NY UTÖKAD ROLL
2023-04-29 17:45
Foto: IBK Lund

Det är med stor glädje vi kan meddela att Robert Göransson fortsätter som tränare och ledare i klubben på herrsidan. Efter en lyckad förstasäsong som tränare för klubbens Juniorallsvenska herrlag kommer Göransson nu att ta ett utökat ansvar. Detta då han till kommande säsong kommer att vara huvudtränare för vårt Juniorallsvenska herrlag samt vårt herrlag i Div.2. Robert stöttade upp Div.2-laget under slutdelen av den nyss avslutade säsongen, något som gör att inkörningsperioden minskar.

Det nya avtalet är skrivet över de kommande två säsongerna.

Skånemästerskapen 2023
2023-04-24 05:24

När tävlingssäsongen 2022-2023 sista matcher spelades förra helgen tog även juniortiden för våra spelare födda 2004 slut. Vi tackar Elias Fridh, Filip Ahnfelt, Simon Anderssson, Rahil Hussain (ej med på fotot) och Cevin Ivarsson (ej med på fotot) för en bra insats under den gångna säsongen. 

 

Vi avslutade säsongen med Skånemästerskapen där vi kunde ställa upp med ett JAS (grupp A) och ett HJ18 lag (grupp B). 

 

I gruppspelet lyckades vi att stå upp för favoritskapet och gick segrande ur gruppen med idel vinster. Spelmässigt blandade vi dock våra prestationer med en del mindre bra beslut med stundtals väldigt fint spel.

 

Efter lördagens gruppspel väntade så semifinal mot 2:an i Grupp B, Helsingborg under söndagen. Vi gick segrande ur en jämn och tät kamp trots att vi inte kom upp i den nivå vi strävade efter. 

 

I finalen fick vi möta Grupp B:s favorit, Munka-Ljungby. En förening vi brukar ha täta och jämna kamper mot. Mycket riktigt så blev det en tät tillställning med jämna och täta närkamper och fin innebandy. Matchen gick till sudden där Munka-Ljungby lyckades få in en avgörande boll. 

 

Vi är lite extra nöjda med att vi gick genom SkM med 100%-ig utdelning i PP och i 6 mot 5. 

 

Vi tackar arrangören för ett bra spelschema i en härlig hall. Önskvärt hade varit om nästa års arrangör tog lärdom av Munka-Ljungbys "matlådor" som erbjöds under regionslutspelet för P16 tidigare under säsongen. Den "mat" som erbjöds på plats var lite begränsad.

 

Vi tackar även vår coach Robert "Rubbe" Göransson som stundtals haft en omänsklig belastning  då han coachat H2, JAS, HJ18, P16 och vikarierat i H3 vid några tillfällen den gångna säsongen.

 

Nu satsar vi för kommande säsong då några nya spelare ska ersätta våra 04:or och några fler ledare strömmar till våra lag.

 

Träningssäsongen är inte över riktigt än, är DU nyfiken på att bli en del av IBK Lunds JAS-gäng? Gör som många andra killar födda 2005, 2006 och yngre har gjort de senaste veckorna. Kom och provträna med oss nu innan träningssäsongen är över. 

 

Hör av dig till headcoach: Rubbe 0733-224511 eller robertgoransson3@gmail.com

Skånemästerskapen P16
2023-03-26 07:36

Lördagen den 25:e mars 2023 stod Åstorp/Kvidinge IBS värd för Skånemästerskapen P16 i den nybyggda Arena Åstorp (invigd i augusti 2022). Skånemästerskapet bestod i år av en rak serie med fem lag där ettan och tvåan i serien skulle mötas i en final. Matcherna spelades i 2 perioder om vardera 15min rullande tid. Matchernas sista minut spelades med effektiv speltid.

 

En utmaning som föräldrar och ledare denna lördag var att få sina tonåringar i speldugligt skick till den första matchen kl. 08:45. Att väcka en tonåring vid 06:00 för att servera frukost, kasta in  denna ungdom i bilen och därefter köra en timme till Åstorp - bara den bedriften är värd en guldmedalj, till föräldern.

 

Väl på plats så pratade vi ledare om att göra jobbet, från matchstart till slutsignal. Försöka spela äckligt disciplinerat i försvaret och fantasifullt i anfallszon. Försvarsmässigt var vi stundtals väldigt täta, 7 insläppta mål på 5 matcher. Anfallsmässigt var vi stundtals väldigt effektiva med 16 gjorda mål på 5 matcher. 

 

I vår första match stod Helsingborg för motståndet. Ett lag vi genom åren alltid haft välspelade, jämna och täta matcher mot, så även denna dag. När slutsignalen ljöd så stod vi som segrare med 2-0.

 

I match 2 stod Malmö FBC för motståndet. Ett desarmerat FBC som saknade några tongivande spelare, tyvärr. Matchen blev inte lika spännande som det brukar bli när vi möts, efter 1 minut och 48 sekunder så hade vi tagit ledningen med 3-0. 1:a perioden lyckades vi hålla koncentrationen uppe i såväl försvarszonen som anfallszonen, 5-0 efter 1:a perioden gjorde att vi i 2:a perioden inte lyckades hålla koncentrationen till 100%.

 

Match 3 - Munka-Ljungby, ett lag och en förening som är känd för sitt fina spel med god spelarutveckling. Dagen till ära fanns även den SSL meriterade 06:an Liam Ahlin med. Roligt att se att han prioriterade sin förening och sitt lag efter att ha spelat kvartsfinal i SSL. Ett bra föredöme för sin förening. Matchen i sig blev lite avslagen, våra spelare kom inte upp i 100% och Munka vilade stundtals några av sina tongivande spelare (Ahlin, Strand och Envall) till finalen (?). 

En gammal sanning är att om man ska förlora någon match så är det i ett gruppspel. Så gjorde även vi. Efter en jämn första period 1-1 så tog Munka en säker 3-1 vinst.

 

Sista gruppspelsmatchen - kniven mot strupen. Vi var tvungen att ta poäng mot hemmalaget Åstorp/Kvidinge IBS för att bli grupptvåa och således gå till final. Med risk för att låta lite osympatisk så blev det inte riktigt någon spännande tillställning. Hade inte målvakten i Åstorp/Kvidinge gjort en så bra match så hade resultattavlan sett annorlunda ut. Wow vilka räddningar han lyckades med. Bara att gratulera. En stabil vinst till oss med 4-0.

 

Sammanfattning av gruppspelet, 3 vinster och en förlust med 13 gjorda mål och 5 insläppa mål. 

 

Final väntade kl. 16:30: Munka-Ljungby -- IBK Lund. 

Vi inleder matchen på ett smått osannolikt sätt. Jag vill påstå att Munka står på hälarna och vi spelar en propaganda innebandy med tätt försvar och ett anfallsspel som kombinerades med tålamod och effektivitet. Vi tar ledningen med 2-0 efter dryga 2 minuters spel - WOW! 

MEN, för det finns alltid ett men. Munka är ett erkänt duktigt lag med en bra moral och många duktiga spelare. När vår koncentration inte var 100% så lyckas de att reducera med 51 sekunder kvar av 1:a perioden. Jag kan erkänna att det "sög" som ungdomarna utrycker sig.

2:a och sista perioden av finalen blev inte mindre spännande när Munka kvitterar efter 5:15. Där och då börjar nerverna komma hos spelarena i allmänhet och föräldrar i synnerhet. Ska vi falla på målsnöret igen. Grabbarna krigar för ett ledningsmål och efter 11:28 lyckas vi hänga upp den ihåliga bollen i första krysset. Matchens sista minuter blir en nervpers då vi försvarar oss för "hela vårt jävla liv". Vi får dessutom en utvisning i matchens slutskede, Munka har tagit ut målvakten och har erkänt duktiga skyttar.

 

MEN för det finns alltid ett men - denna dagen var grabbarnas, det gick hela vägen denna gång. En sista gång för killarna som är födda 2006. Ett gäng som jag fått hänga med sedan 10 år tillbaka. Ett gäng grabbar jag tröstat när de ramlat och slagit knät, ett gäng grabbar jag knutit skorna på, ett gäng grabbar jag har nattat på en luftmadrass i en skolsal vid någon turnering.... Ett gäng grabbar jag är så otroligt stolt över, med eller utan guldmedalj runt deras halsar. 

 

Äras den som äras bör. 

En eloge till alla föräldrar som stöttat sina ungdomar när det inte gått som önskat. 

En större eloge till alla grabbar, ingen nämnd och ingen glömd, för den tid ni lägger ner på er hobby.

Ett stort tack och en särskild medalj till Robert "Rubbe" Göransson för all den tid, energi och engagemang du lägger ner på killarna. Efter en säsong med lite stolpe ut blev det till slut lite stolpe in. Tusen tack.

 

 

/för P06s räkning D. Grip

 

 

LUND OCH BJÄRRED INLEDER ETT JAS-SAMARBETE PÅ HERRSIDAN
2022-09-23 14:48
Foto: Patrik Palm & Peter Lindblad

Samarbetet ger båda klubbar unika möjligheter att erbjuda våra unga lovande spelare som är på väg upp i senioråldern möjlighet att spela på den nivå där de i dagsläget befinner sig, både som juniorer och i sina första steg som seniorspelare. I den Juniorallsvenska serien får de möjlighet att möta landets bästa juniorlag i serien och i ett eventuellt slutspel i Uppsala i April 2023.

 

 

 

 

JAS Elit Cup i helgen
2022-08-26 10:15

På fredagsförmiddagen steg JAS-laget på tåget mot Örebro för deltagande i JAS Elit Cup. 

Klockan 14 checkar vi in på Clarion Hotel och börjar ladda för premiärmatchen mot Järfälla-Ekerö (17.00).

Gruppspelet fortsätter sedan på lördagen då vi ställs mot AIK 8.50 och Karlstad 12.10.

 

Vi ser framemot att möta riktigt bra motstånd i form av lag vi aldrig tidigare stött på. Vi siktar såklart på att ta oss till A-slutspelet men nu på försäsongen är varje match ett viktigt steg i förberedelserna till seriespelet för vårt unga lag.

 


Tyvärr får vi klara oss utan William Hedin och Cevin Ivarsson som ligger sjuka på hemmaplan. 

 


Med i truppen är följande spelare: 

 

Oscar Rosquist, mv

Måns Prahl, mv

 

KG Askanius Blauert, b

Filip Isacsson, b

Axel Bengtsson, b

Nicolas Nilsson, b

Alexander Linderståhl, b

 

Lukas Hedenfalk, fwd

Olle Grip, fwd

Elias Fridh, fwd

Alexander Stenfeldt, fwd

Filip Ahnfelt, fwd

Albin Andersson, fwd

Melker Nilsson, fwd

August Christensson, fwd

 

Ni följer våra matcher, och cupen i sin helhet på följande sätt:

 

Livesändning:

solidsport.com/jas-elit-cup

 

Spelschema & resultat: https://www.procup.se/cup/cupresclassgroup_skin01.php?ev=35433&lang=SVE

 

 

 

Måns Prahl förstärker i kassen!
2022-07-04 14:39

Säsongens tredje nyförvärv är på målvaktssidan då Måns Prahl ansluter från Skurups IBK.

Måns, född 2005, är en placeringssäker målvakt med fina reflexer som blir ett bra tillskott till befintliga målvaktsteamet. 

 

Välkommen till IBK Lund!

 

 

Alexander Stenfeldt till IBK Lund!
2022-07-04 14:20

Nyförvärv nummer 2 kommer från Skurups IBK och heter Alexander Stenfeldt.

Alexander, född 2005, är en rightfattad forward med bra speed och ett fint skott.

 

Han kommer närmast från Skurups IBK där han under den gångna säsongen gjorde 23 poäng (14+9) på 32 matcher på juniornivå. Han spelade också till sig en plats i Skånelaget för P05 och står registrerad för 10 matcher på seniornivå i div 2. 

 

Välkommen till IBK Lund!

 

 

Elias Fridh till IBK Lund!
2022-07-04 14:17

Första nyförvärvet att presenteras kommer från Höllviken IBF och heter Elias Fridh.

Elias, född 2004, är en rightfattad vänsterforward med aviga dragningar och ett vasst målsinne.

 

Förra säsonger gjorde han 9 poäng (5+4) på 13 JAS-matcher och 55 poäng (34+21) på 21 Hj18-matcher för Höllviken.

 

Välkommen till IBK Lund!

Ny tränare för JAS-laget
2022-07-04 13:20

IBK Lund har gjort klart med en ny tränare för JAS och Hj18 inför den kommande säsongen.

Robert Göransson, mångårig juniortränare, har valt att skriva på för föreningen.

 

"Rubbe" har tidigare varit bl.a. tränare och sportchef i Malmhaug under många år men kommer närmast från Höllvikens IBF där han under fyra säsonger tränade JAS, P05 och H2. 

Han står för en offensiv och underhållande innebandy med mycket bollinnehav och det ska bli spännande att följa under säsongen. 

 

Välkommen till IBK Lund!

STORTALANG VÄLJER ATT UTVECKLAS TILLSAMMANS MED IBK LUND
2021-08-14 11:24
Foto: IBK Lund

IBK Lund och Bjärreds IBK har idag inlett ett samarbete för att förädla stortalangen William Fogwall och det är med stor glädje vi kan meddela att han är klar för spel i båda föreningarna via en så kallad dubbellicens. I och med avtalet kommer William få möjlighet att möta de bästa spelarna i sin egen ålderskategori och samtidigt växa och utvecklas i tryggheten hemma i Bjärred. Givetvis kommer han också få möjlighet att prova på träning och spel med Lunds Div.1-lag. Men man skall komma ihåg att detta blir Williams första riktiga (p.g.a. Corona) seniorsäsong och det är viktigt med trygghet och speltid i unga år.

Fatpipe Invitation 2021
2021-03-14 11:48
10-12 Sep är det dags för Fatpipe Invitation igen👍

Vi är också klara för spel i höstens Fatpipe Invitation. Roligt att åter blivit inbjudna till Linköping för spel i denna förstklassiga cup.

 

Har du höga ambitioner med din innebandy och vill utvecklas vidare i Lund, en förening som har ett H1-lag med uttalad ambition att ta klivet upp i Allsvenskan, ett H2-lag som etablerade sig i Div 2 förra året och ett JAS-lag som har massor av roliga saker inplanerade nästa säsong - kontakta då vår huvudtränare Pontus Christensson 076-876 95 44

Newbody Floorball Cup Täby/Åkersberga 13-15/8 2021
2021-03-11 12:38
Landets 16 bästa JAS-lag inbjudna

Vi planerar redan för nästa säsong och är klara för denna cup i Täby där vi blivit inbjudna tillsammans med landets bästa JAS-lag. Spännande och roligt att se hur vi står oss där. 🏑💚🖤

Fatpipe Invitation 2020
2020-09-16 16:19
Ännu en superfin insats av laget💚🖤

Fredag 11/9 åkte JAS-laget för tredje året i rad upp till Fatpipe Invitation i Linköping, en cup som blivit något av en tidig höjdpunkt - inte minst nu när match-spelet lyst med sin frånvaro. Vi åkte upp med 14 utespelare och två målvakter - våra nyförvärv Carl Jangemyr och Ville Folkesson - som mest väntade fem(!) fulla 3*20 matcher på två dagar så det gällde att vara förberedda.

Kort lagmöte fredag kväll i foajén på sedvanliga Scandic Väst och därefter in på rummen för förberedelser och tidig sömn - klockan skulle ringa 0600 lördag morgon och match mot en av förhandsfavoriterna, Linköping, väntade 0800 i gamla, men oerhört fina och gedigna, Linköping Sporthall stod som första match på programmet.

Linköping har vi mött flera  gånger men de ställde nu ett nästan nytt lag på banan då de mönstrade meriterade 02 och 03-spelare och dessutom tre vassa fd Ledberg-killar som Skåne stötte på i Sdf-semin i Gävle. Tuffast tänkbara motstånd således. Matchen var mycket välspelad, höll ett högt tempo där Linköping kunde dra ifrån till en tidig 3-0 ledning men vi stressade inte, gott om tid att vända tänkte vi alla på bänken. Jack gjorde 1-3 på Linköpings David Henningsson i kassen, sannolikt Sveriges bästa 03-keeper och hoppet levde. 3-2 på Ossi-retur efter fint upplöp på kanten av Peppe. Surt att 4-2 kom väldigt oturligt men vi körde på och Jönsson drog dit 4-3 i PP och nu hade vi verkligen momentum. Ägde mycket boll och jobbade oss metodiskt mot Linköpings mål. Skotten ven utanför deras kasse, keepern fick verkligen jobba men dessvärre kom vi inte ikapp trots många lägen. Trist med förlust men känslan efter match var trots allt mycket bra då vi verkligen gav Linköping en riktig match - med flyt vinner vi den kände alla.

Ny match 1345 mot nya bekanskapen Djurgården JAS. De hade förlorat 0-10 kvällen innan mot Linköping så viss underskattning infann sig hos killarna trots att vi varnat för just detta. Farten, drivet och skärpan från morgonens batalj fanns inte riktigt utan matchen kom att bli målsnål trots ett stort övertag för Lund, inte minst vad gäller målchanser. Här får killarna inte godkänt då de borde stängt matchen tidigare. Först när ännu ett av våra nyförvärv, rightfattade 05-an Filip Isacsson, tryckte in 3-1 med en handledare kunde bänken börja andas ut. Vi drog ifrån ytterligare efter ett distinkt "Winklie-skott" av Abel och 3 poäng i tabellen var klara.

Vi var klara för kvartsfinal mot gamla bekantingarna, IBK Göteborg, som vi vunnit mot senast i FCH Cup förra säsongen men också åkt ut mot i Prag förra sommaren så respekten fanns och inte minst viljan att åter vinna en avgörande slutspelsmatch. De hade inte riktigt samma manskap nu och vi var dessutom åter på tårna och kunde vinna komfortabelt med 7-0 efter flera fina mål. Tre fulla JAS-matcher en och samma dag. Gissa om pizzorna satt som en smäck kvart i tio på det sköna haket vi ätit på tidigare år i Ryds centrum. Innehavarna skrattade gott åt de mega-hungriga Skåningarna som beställde pizzor så swishen ven i luften...

Semifinal 1230 på söndagen mot nästan helt 02-dominerade Bele Barkaby. Det var nästan som att möta ett riktigt bra seniorlag då de hade fysik, tyngd och teknik. Vi började åter bra, skapade en hel del chanser men bollen ville inte in. Bele lyckades dra dit 1-0 efter ett misslyckat uppspel men här visar man klass då avslutet var kliniskt, rätt upp i första krysset direkt. Bara att se och lära. Vi körde på men nu kunde man skönja viss trötthet då missarna dök upp lite överallt på banan och då blir det svårt att vinna mot såpass duktiga lag. Vi reducerade till 4-1, hade visst momentum  - tog ut målvakten men Bele gjorde 5-1 på straff och sedan 6-1 i öppen bur. Ingen final i år heller men väl semi för tredje året i följd, rätt starkt det också. Bele Barkaby vann sedan hela cupen efter final mot Linköping (6-3) och det är bara att gratulera dem - värdiga vinnare av årets Fatpipe Invitation.

1615 spelade Lund sin femte och sista match och nu stod en av JAS-Sveriges mer kända lag, Strängnäs, på andra sidan. De har värvat in många spelare från bla Nykvarn och vi var beredda på en tuff match för att knipa tredjeplatsen.

De saknade dock några tunga pjäser men även Lund hade ju några ordinarie 02-spelare kvar i Lund så det kanske jämnar ut sig. Först såg det ut som om Lund inte riktigt var sugna på mer bandy då spelet var håglöst, segt och oengagerat. 2-0 Strängnäs kom som ett brev på posten och PC undrade innan han stack iväg för att coacha Lunds Tjej-JAS i sin final om han skulle missa en medaljplats nu eller om hans coach-kollegor kunde väcka sina spelare ur dvalan..

Vi är svårslagna och inte minst Love hade liksom fått nog av det sega spelet och drog igång med rappa löpningar och höjde energinivån rejält när han både sköt och sedan tryckte in sin egen retur fram till 2-1, nu var vi inne i matchen igen. Vi hamnade i nytt underläge, 2-3, men sen fick det vara nog kände alla. Lund drog ifrån till 5-4 och när så Strängnäs tog ut målvakten kunde Jönsson springa in med bollen från mittplan efter lyckad brytning, 6-4 Lund och matchen var vunnen. Skönt att avsluta med vinst inför seriestarten i början av oktober när vi möter topp-tippade Höllviken borta i Halöhallen.

Fullt fokus på träning i olika seniorlag gäller nu, onsdagarna viker vi åt JAS i fina Lerbäckshallen och sen är seriespelet igång...härligt!

Stolta tränare

PC/Gabor och Johan


Summering säsongen 2019-2020
2020-06-06 11:27
Uppladdning i ett kylslaget Linköping Sep 2019
Sista säsongen som pojklag startade i augusti då laget körde igång med rejäl träning vid skolstart. Några hade dessutom redan varit på läger i arenan och alla var riktigt på hugget inför kommande cupspel i september. Vi var återigen inbjudna att spela Fatpipe Invivation i Linköping där vi året innan hade tagit oss till semifinal. 2019 höll turneringen ännu högre nivå där samtliga lag var riktigt bra, alla slog varandra i de olika grupperna. Vi spelade allt bättre genom cupen och var ytterst nära finalen detta år men slogs ut av vinnarlaget Lindås som vände sin final mot favoriten Jönköping. En strålande insats av Lund där man säkrade en topp-4 placering i Sveriges bästa innebandycup.

Några veckor senare spelade vi FCH Cup, en turnering vi aldrig lyckats vinna trots mängder av finaler men i år var det Lunds tur att gå hela vägen efter att ha spelat allt bättre genom hela cupen. Vinst i finalen mot Lindome men höjdpunkten var revanschen mot alltid lika välspelande Göteborg som slog ut oss i Prag några månader tidigare.

Vi gick således in i seriespel med gott självförtroende där vi spelade både JAS samt HJ18 för att samtliga spelare i truppen skulle få speltid tillsammans.

JAS var en ny upplevelse där de flesta motståndarna var både ett och två år äldre generellt men Lund lyckades både vinna och ta poäng mot de flesta lagen. Matchen mot seriesegraren Höllviken hemma extra minnesvärd då Lund vände ett stort underläge, 1-7, till oavgjort 8-8 med mersmak. Riktigt starkt!

Bästa matchen i JAS var dock bortamatchen i december mot seriefavoriten Bjärred där Lund gjorde årets bästa insats. Ledning genom hela matchen och seger 6-4 till sist efter att målvakt Noah stått för sin bästa match under året. Vi spelade in våra 05-or i JAS, lät stommen bestå av 03-or men fick också hjälp av duktiga 01 och 02-spelare som gav laget extra tyngd och kvalité. Sett till förutsättningarna gjorde JAS-laget en riktigt stark säsong, med några bottennapp såklart, men överlag gör man en riktigt bra säsong som bådar mycket gott inför nästa år.

Vi spelade också gruppspel i USM 03 där vi oturligt hamnade i en Småland/Blekinge-grupp då Lund missat anmäla oss i tid. Hursomhelst var det lärorikt och roligt att möta nya motståndare i form av Kalmarsund och inte minst duktiga CL98 som rättvist tog sig till slutspel i Mullsjö. Vi kom inte alls upp i normal nivå men så är det för alla, man måste vara bäst när det gäller.

Vi spelade som sagt också i HJ18-serien och lyckades där vinna samtliga matcher vilket är starkt trots att motståndet kanske inte var lika tufft som vi väntat oss innan seriestart. Man ska hålla ihop laget med fokus och ambition hela året och det är inte alltid så lätt som det kanske verkar utifrån inte minst då de flesta börjat gymnasiet med allt vad det innebär.

Absoluta höjdpunkten i HJ18-serien var bortamatchen mot Lönsboda två dagar innan sportlovet där vi åkte upp den långa färden en mörk torsdagskväll bara för att hamna i ett tidigt 0-3 underläge. Laget samlade sig då på ett fantastiskt sätt och avslutade matchen genom att göra 8 raka mål på det storvuxna och kämpaglada Lönsboda där läktaren var mycket välfylld och hejaropen verkligen hördes under matchen. Detta var idrott när det är som bäst, alla sluter sig samman och bestämmer sig. Alla gör det där lilla extra på banan för varandra, uppoffrande spel och ett rappa passningar/avslut - då vinner man såhär tuffa matcher.

Många i 03-truppen har vunnit samtliga serier man ställt upp i sen man började spela seriespel, en bedrift då det är matchspel över ett helt år man ska prestera på högsta nivå. Killarna vann också tre raka Skånemästerskap, 2016-2017-2018 och man gick alltid långt i de cuper man ställde upp i. Alltid roligt med sportsliga framgångar såklart men det som egentligen betyder något i slutändan är glädjen över att träna tillsammans i vardagen. Att ha rutiner som ger bra kondition, styrka och mental beredskap på allt livet innehåller. Skratten har varit många, nävar har knutits tillsammans på bänken och glädjevrålen efter gjorda mål och vunna matcher bär vi med oss in i nästa fas där JAS-spel är fokus men också seniorspel i både H1 och H2 väntar.

Matchsäsongen avslutades lite abrupt men vi har fortsatt träna utomhus, både tung fys på St Hans backar men framförallt roligt outdoor-spel på Tunaskolans uterink.

Vi kör vidare, Fatpipe JAS väntar i september - om allt drar igång då, men framförallt seriespel i Juniorallsvenskan där vi nu ligger lite mer rätt i ålder detta år, kommer bli hur roligt som helst!💚🖤


Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 3/12 15:30
10 - 4  
Mån 20/11 20:30
2 - 6  
Fre 17/11 18:00
8 - 6  
Sön 5/11 15:00
2 - 9  
Sön 29/10 16:45
3 - 5  
Tor 19/10 20:00
2 - 14
Sön 15/10 16:45
5 - 11
Lör 7/10 16:30
10 - 8  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING