KÖP LOTTER TILL BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL
Flickkommitté

Flickkommittén är en mötesplats för lagledare och materialansvariga för alla flicklag i IBK Lund. Vi träffas två gånger per termin och diskuterar behov i de olika lagen, samarbeten och hjälper varandra. Övriga ledartyper är välkomna på mötena men träningsfrågor, kiosk- och hemsidesfrågor får hitta egna grupper. (undantaget är att kommittén tills vidare driver frågan om målvaktsträning) Vi bjuder även in en representant från styrelsen till våra möten.

Kommittén kommer också att ordna gemensamma aktiviteter för att öka kompetens och föreningssammanhållning. Dessa publiceras här.

Minnesanteckningar från mötena kommer att finnas tillgängliga inom någon vecka från varje möte.

Nästa möte
2018-10-22 21:59
i flickkommittén blir onsdagen 13 februari kl 18-19 i Föreningarnas Hus, Dalby. Förslag på dagordning ligger i fliken Dokument. Där finns också minnesanteckningar från höstens möten

KÖP DINA BINGOLOTTER TILL UPPESITTARKVÄLLEN HÄR