KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE

Hur blir jag medlem?
Vill du börja spela innebandy så är du välkommen att anmäla ditt intresse via denna länk Anmälan ». Vet du redan vilken grupp som du vill vara med i ber vi dig ange detta i kommentarsfältet. Detsamma gäller om du redan varit i kontakt med en ledare.

Medlemsavgiften varierar beroende på grupp och ålder (se tabell nedan) och full avgift betalas oavsett när man börjar under hösten. Om du börjar i januari eller senare under våren halveras medlemsavgiften.

Medlems- och träningsavgiften ger medlemmar:
  • Medlemskap
  • Tävlingslicens
  • Försäkring*
  • Administrativ hjälp från kansliet
Medlems- och träningsavgiften bidrar till:
  • Licens**
  • Hallhyror
  • Tränings- och tävlingsmaterial (t.ex. bollar, matchtröjor och övrigt material)
  • Tävling (anmälningsavgifter, domare, resor)
  • Administration
*Försäkring: Alla spelare och ledare som har betalat medlemsavgiften till IBK Lund är försäkrade genom licensen till Svenska Innebandyförbundet. Försäkringen genom Folksam gäller under träning och tävling samt vid resor till och från träning och tävling. Läs mer

**Licens: Licens krävs för spel i matcher och turneringar som sanktioneras Skånes Innebandyförbund och Svenska Innebandyförbundet. I licensen ingår även en försäkring (läs ovan). Vi vill uppmärksamma på att både registrering och betalning ska vara avklarade innan licensieringen genomförs.

Nya medlemmar kan prova-på tre (3) träningar.

Välkommen till IBK Lund!
Avgifter säsongen 2021-2022