Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda

Stabil vinst mot Malmhaug
2015-10-31 19:42
Fotograf Patrik Palm
H1 Elits vinnartåg fortsätter och idag vinner vi med klara 7-1 borta mot ett för dagen lite grinigt hemmalag. En matchbild där Malmhaug backar hem och låter oss styra tempot för att sen slå på kontring när läge ges.

Matchen inleds på bästa sätt och precis som många gånger förr är det firma Gustavsson-Nilsson som omgående ger bortalaget lednigen redan efter 14s. Vi fortsätter att skapa många bra lägen men lite oskärpa i avsluten gör att vi inte sätter dit bollen. I powerplay kommer 2-0 denna gång är det Max som står för avslutet och Nicke som agerar framspelare. Resultatet står sig perioden ut.

Andra perioden inleds med att Malmhaugs skarpskytt Flodin hänger dit ett otagbart skott lågt placerat i Radlerts högra hörn. Nu får hemmalaget lite fart under fötterna och vi blir räddade av att Malmhaug drar på sig ytterliggare en utvisning och vi får tillfälle att återigen rulla lite boll och ta över initiativet. Powerplay utnyttjas på bästa sätt och Udd hänger dit bollen efter pass från Mårtensson. Perioden avslutas med att Max får 2min för slag där vi gör ett väldigt bra boxplay och reder ut stormen. I efterföljande byte gör Fredrik Elliot ett väldigt viktigt mål som ger oss lite andrum inför sista perioden där vi går till ledning med 4-1.

Bortalaget kommer ut starkt och sätter spiken i kistan genom Jakob som hänger upp dagens snyggaste mål i bortre nätmaskorna helt otagbart. Resterande del av matchen är ett hav av utvisningar där hemmalaget gett upp och gnäller på varje domslut. Vi inkasseras en riktigt skön 3 poängare och segertåget fortsätter.

I IBK Lund utses inte oväntat målvakten Fredrik Radlert till matcherns lirare, riktigt stabil insats kryddat med en assist.

ÅRSMÖTE 20232023-06-05 16:16
ÅRSMÖTE 20222022-07-06 15:31
SEMSTERSTÄNGT2022-06-27 17:56
UTBILDNINGSVECKAN 20222022-04-21 12:43
INNEBANDYFESTEN 20222022-04-10 21:19
GRATTIS TILL ANTAGNINGEN2022-01-17 14:17
KÖP DITT GULDKORT IDAG2021-09-13 11:08
STUDERA I LUND2021-03-23 11:25