Fortsatt tungt resultatmässigt, men 7 mål framåt bådar gott för framtiden.
2022-10-19 11:14
Emil Wahl gör riktig seriedebut i Lundatröjan

Den första långa bortamatchen stod på agendan och ett Lillån som förra året slog ut Warberg i kvalet till SSL.

Vi har en god tro på matchen, vi vet vad vi ska göra för att neutralisera Lillåns poängstarka spelare.

Första perioden är en jättebra period där vi tyvärr inte omvandlar lägena till mål utan Lillån tar både ledningen med 1-0 och 2-0. Lillån har 5 skott på mål i första och gör 2. Vi lyckas vända 0-2 till 3-2 på 1,5 min där vi bland annat gör ett mål i PP. Skotten vinns i vanlig ordning denna säsong av IBK Lund.

Spelmässigt gör vi en helt ok andra period men resultatmässigt blir det inte bra då vi förlorar den perioden med 0-4. Återigen tar vi lite naiva beslut, tappar tålamodet och då ringer det i målet bakom oss.

Den tredje är ok, slutat 4-4.
Lillån-IBK Lund 10-7

Vi märker att vi tar steg i vårt spel, skapar fortfarande väldigt mycket chanser. Omvandlar vi bara hälften av dessa till mål så kommer vi vinna många matcher.

Nu väntar Lindås på lördag 22/10 och då ska vi allt kunna ta vår första trea.

Räknar med fortsatt stöd från vår trogna publik, 13.00 är det tekning i Lerbäckshallen.