12 Olika målskyttar i övertygande seger!

IBK Lund H1 fortsätter marschen mot formen.

I Måndags for vi upp till Helsingborg för sen match i Arena A.

Detta var årets första match i DM och för motståndet stod FCHs div2 lag.

Lund började matchen övertygande och hade bud på både 1 och 2 noll redan i första bytet, men vi fick vänta hela 1.05 innan kvällens 4 målskytt Jesper Mattsson gjorde 1-0 fint framspelad av Elias Persson.

Efter en stark inledning gick dock matchen lite i stå och det krävdes ett fint PP i mitten av första akten från FCH, som dock ej resulterade innan Lund åter tog tag i taktpinnen.

Därefter ökar Lund i snabb takt på med både 2 och 3-0 via Kalle och Carl innan första perioden är till ända.

Målen rullar sedan på i strid ström och efter att FCH reducerat i sitt fina PP så går vi till nästa pausvila med en 8-1 ledning.

I tredje börjar FCH hänga med huvudena och Lund spelar ut hela registret i ett riktigt målkalas.

Till slut står vi som segrare med hela 18-1 efter massor av fina mål.

12 olika målskyttar och matchens lirare till Gustav Sundqvist som vaktar kassen visa återigen på vår stora bredd.

Riktigt kul att vi kan vinna i DM och ta oss vidare mot säsongens andra stora mål som är avancemang till Svenska cuppen.

Vi ser redan fram mot nästa motståndare, Skurup eller Munka-Ljungby på Onsdag vet vi vem det blir.