Herrar Allsvenskan Södra

Tre tunga poäng mot Munka-Ljungby!
2017-10-10 14:38
I söndags åkte Herr Elit mot Munka-Ljungby för en tuff bortamatch mot favorit tippade Munka-Ljungby som plockat hem flertalet spelare från högre divisioner.
Herr Elit inkasserade tre poäng mot ett kämpande Munka-Ljungby. Matchen började jämt och det var spel fram och tillbaka och det dröjde fram till den 15 matchminuten innan Herr Elits Patrik Rosenqvist kunde skjuta in 0-1. Tre minuter senare klev Herr Elits skyttekung och mycket hårt kämpande Pontus Linde Olofsson in och gjorde 0-2 och Herr Elit gick till periodpaus med välförtjänt ledning.

I den andra perioden reducerade Munka-Ljungby till 1-2 men de kom aldrig närmre än så. Inom loppet av tre minuter i slutet av perioden gjorde Herr Elit tre snabba mål och ställningen var 1-5.

Det var först när Munka-Ljungby tvingades plocka ut målvakten och spela 6 mot 5 som de lyckades sätta press men Herr Elit svarade relativt omgående och segern låg inom räckhåll. Herr Elit vann matchen välförtjänt och resultatet skrevs till 5-8.

Dagens "Örn", Herr Elits egna utmärkelse som matchens lirare tilldelades målvakten Emil Lind för sin kämparinsats i målburen.

Tränaren Jörgen Hammer summerade matchen såhär: De första tio minuterna var jämna men sedan var vi spelförande och spelade grymt bra. I den sista perioden spelade vi taktiskt sett mycket bra och låg rätt i defensiven och stängde matchen genom vassa kontringar. Samtliga spelare offrade sig genom att täcka mycket skott och stenhårt jobb.

Samtliga målskyttar för Herr Elit blev:
Pontus Linde Olofsson 3 mål.
Patrik Rosenqvist 2 mål.
Dennis Davidsson 2 mål.
Viktor Norlund 1 mål.

Herr Elit riktar ett stort tack till er som var och stöttade Herrlaget denna söndagskväll.

På lördag den 14 Oktober kl 16:00 i Lunds Idrottshall gästas Herr Elit av Växjö IBK. Ett Växjö som inlett säsongen med tre raka vinster och som för närvarande leder serien. Detta vill ni inte missa, varmt välkomna!

Hemmapremiär!2023-09-28 07:35
Storseger i genrepet2023-09-16 07:59
12 musketörerna2023-09-08 22:13
Hemmapremiär2023-08-23 21:47
DM Final!2023-03-20 07:00
Vilken publik! 😊2023-02-20 10:15
Skånemästare 20222022-04-18 20:18
Proppen ur i DM2021-11-14 12:57