Herrar Allsvenskan Södra

Samtliga träningsmatcher spelade för Herr Elit div 1.
2017-09-10 22:48
Veckan som varit har Herr Elit spelat tre stycken träningsmatcher. Samtliga träningsmatcher är nu spelade och den 23 september börjar seriespelet.
Stanstad vs Herr Elit slutade 7-7. Nykomlingen Stanstad öppnade matchen effektivt och hade en tre målsledning inom loppet av några minuter. Herr Elit spelade stundtals bra med en del stolpskott och ribbträffar som följd. Herr Elit fick kämpa relativt hårt för sina mål och bjöd Stanstad på ett par enkla då man låg fel i defensiven. Herr Elit ryckte upp sig i tredje perioden där man hämtade upp underläge till ledning för en stund.

Herr Elit vs Malmö Fbc slutade 3-9. Malmö vann rättvist och låg steget före i princip hela matchen bortsett från några korta stunder. Herr Elit fick flertalet powerplay där man hade möjlighet att komma ikapp men dessa förvaltades ej på ett effektivt sätt. Malmö spelade med högt bolltempo och Herr Elit fick kämpa hårt för att hålla jämna steg. Årets upplaga av Malmö Fbc i Allsvenskan kommer bli intressant att följa.

Herr Elit vs Lomma Fbc slutade 11-2. Herr Elit hade en hel del trötta ben efter matchen mot Malmö. Underhållsmässigt kommer matchen ej gå till historien och det var stundtals en sömnig match. Herr Elit hade en stor spridning av målskyttar och alla tre kedjor producerade mål framåt vilket var positivt.

Hemmapremiär!2023-09-28 07:35
Storseger i genrepet2023-09-16 07:59
12 musketörerna2023-09-08 22:13
Hemmapremiär2023-08-23 21:47
DM Final!2023-03-20 07:00
Vilken publik! 😊2023-02-20 10:15
Skånemästare 20222022-04-18 20:18
Proppen ur i DM2021-11-14 12:57