KÖP LOTTER TILL BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
F 2012-2013 Lund SÖ

Målkalas i Kullabygden
2020-01-13 21:25
År 2020:s första turnering tog oss ända upp till Kullabygden och fina Lerberget och Höganäs Sportcenter.

Först ett stort tack till alla föräldrar som hjälptes åt så att vi fick upp hela 14 innebandyglada tjejer!

Om man sätter på sig en sjuårig innebandyspelares skor för ett ögonblick så kan man verkligen förstå hur häftigt det måste vara att komma runt till alla olika hallar i Skåne. Med stora ögon kunna tjuvkika in på planen där man strax ska ställa upp för match. Att få ha ett alldeles eget omklädningsrum med lagets namn, där man denna gång till och med kom direkt ut från omklädningsrummet ut i hallen. Då man kan också känna pirret när man lyfter blicken och tittar upp på läktaren - där man ser sina föräldrar och hör hejarop. Om man tänker att man är sju år och hör domaren blåsa igång sin allra första innebandy-match någonsin. Då kan man förstå att detta är stort. Och magiskt!

Höganäs Sportcenter bjöd på ett fantastiskt fint arrangemang och våra tjejer bjöd oss alla på ett fantastiskt målkalas. Vi tror faktiskt att alla spelare fick göra mål denna söndag, tänk vilken upplevelse! Och inte nog med att alla fick göra mål, vi hade ju faktiskt tre tjejer som spelade sin första innebandy-match någonsin. Hur häftigt är inte det!?

Och detta är bara början på ett riktigt roligt innebandy-år 2020!

Med hälsningar tränarstaben!
 
KÖP DINA BINGOLOTTER TILL UPPESITTARKVÄLLEN HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Kommande livesändningar
Highlights