SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
F 2012-2013 Lund SÖ

Sista sammandrabbningen för 2019
2019-12-09 19:44
Sista sammandrabbningen för i år och dessutom på hemmaplan med inte mindre än fyra deltagande IBK Lund lag!

Vilken söndag vi fick, tjejerna var taggade till tänderna och det var knappt  att vi fick av tjejerna från planen för byte efter 2 minuter. Så härligt att se! 

Det roliga med hemmaspel är ju att vi har en lite större skara supportrar och den gemensamma kommentaren från våra supportrar var "så mycket som har hänt". Ja - vi kan inget annat än att hålla med! Utvecklingen på dessa härliga tjejer går i ett rasande tempo, nu ser vi skott, passningar och inte minst att man lyfter blicken och letar efter sina lagkompisar! 

Det är nästan som man skulle hoppats att säsongen varade några veckor till, men visst blir det skönt med lite julledigt och långa söndagsfrukostar några veckor :)

Vi siktar på att köra en sista träning nu på söndag den 15.12, innan dess så är alla hjärtligt välkomna att deltaga på Lussebandyn på fredagkväll! 

Psst.. ha gärna en fem-tio minuter extra tid på er när ni hämtar barnen på söndag, vi i tränarstaben hade tänkt bjuda på lite pepparkakor och julmust/ saft efter träningens slut.

Vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt ÅR och ser fram emot ett 2020 med ett lika taggat härligt innebandyspelande tjejlag!

Paula, Andreas, Tulle, Anders och Magnus!
 
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Kommande livesändningar
Highlights