KÖP LOTTER TILL BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
F 2012-2013 Lund SÖ

Tuffa matcher i Helsingborg!
2019-11-17 19:12
I lördags hade vi andra turneringen för säsongen och nu var det dags för att ta sig till Norrehedshallen i Helsingborg.

Precis som sist så ställde vi upp med två taggade lag med 6 tjejer i varje lag. En hel del fjärilar i magarna som nog snabbt försvann så fort som domaren blåste i pipan.

Första matchen gick mot Höganäs som vi inte mött tidigare och vi kämpade på starkt och matchen var mycket jämn. Direkt efter vi tackat Höganäs följde Åstorp för vårt andra lag och även här blev det en jämn kamp med mycket fint spel av tjejerna. Passarna börjar sitta och nu börjar även tjejerna att våga ta för sig lite mer. 

Andra matchen för lag ett blev tufft motstånd mot hemmalaget Gantofta som hade en hel större tjejer idag. Men vi kämpar på och håller humöret uppe och gör dessutom ett mycket fint mål! Sista matchen för dagen möter vi Lomma för första gången och tjejerna var huvudet kortare än många av motståndarna men vi har ork kvar att visa publiken att vi är några riktiga kämpar!

Trötta, glada och nog ganska sugna på revansch redan nästa turnering som då vi står som värdar för!

// Paula, Andreas och Tulle


 
KÖP DINA BINGOLOTTER TILL UPPESITTARKVÄLLEN HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Kommande livesändningar
Highlights