Herrar Div.2

Tung förlust för H3 laget
2017-11-13 11:26

Lördagen den 4 november åkte H3 ner till Höllviken för att spela match mot Höllviken och denna match var en av de tilläggsmatcher som kom till när det blev trippelmöte i serien. Höllviken som inte tagit en endaste poäng i serien, men som ändå har ett relativt bra lag och är ett väldigt ungt lag.

Första perioden startar i ett bra tempo där vi får äga en hel del boll och faktiskt så skapar vi några bra chanser redan i början av perioden. När det gått en tid in i perioden så får killarna bra kontroll på spelet och man hittar in i Höllvikens box med instick både från sidan och bakom målet som resulterar i mål. Detta gör man två gånger på i princip samma sätt och det är grovjobbaren Joakim Jönsson som sätter bägge målen och vi fortsätter att hitta genom Höllvikens box ett flertal gånger och tydligen är detta medicinen för att kunna vinna matchen. Innan perioden är slut gör vi ytterligare två mål genom Emil Palmenäs och Tobias Larsson, men innan perioden är slut reducerar Höllviken och perioden slutar 1-4 till IBK Lund.

I pausen så pratar vi om att vi måste fortsätta att spela det spel vi gjorde i första perioden, för inget är gratis och vi får inte få för mycket övermod bara för att det gått relativt lätt att göra mål på dem.

I andra perioden så är det som om vi står på hälarna och Höllviken får mer kommando i matchen och vi kommer fel ett par gånger i försvaret då de får skjuta utifrån från vår högerkant och på så sätt skapa tryck mot oss. Det är precis som om vi glömt hur vi spelade i första perioden och vi får verkligen jobba hårt för att komma till avslut mot dem. Andra perioden slutar 3-1 till Höllviken.

I tredje perioden så får vi jobba lite i uppförsbacke då Höllviken både kvitterar och tar ledningen för första gången i matchen. Nu känns det tungt hos spelarna som vet om att vi måste börja spela smart och enkelt. Vi kvitterar innan halva perioden gått, men det känns ändå som om vi får jobba enormt hårt för att få göra vårt mål och dessutom så spelar Höllviken bra i sitt försvar och det gör det ännu mer jobbigt att få in bollen. Innan matchen är slut har Höllviken gjort ytterligare två mål på oss och dessa två mål känns ganska billiga då vi inte gör vårt jobb i försvaret. Perioden slutar 4-1 till Höllviken som vinner matchen med 8-6.

Matchens Lirare: Tobias Larsson

Matchens Not: Att vi tappar en 4-0 ledning och att vi inte gör vårt jobb i försvaret riktigt fullt ut.

Matchens Hot: Första perioden är nog en av de bästa perioderna när det gäller utdelning för att leda matcher.

Träningen är igång.2022-08-16 09:36
Sommaruppehåll2022-07-14 10:48
Säsongsupptakt!2022-05-09 07:49
Seriefinal i JAS Herr2019-02-04 10:56
Seger med många chanser2018-10-15 16:54
Karaktärsvinst2018-10-15 15:52
Viktig poäng i H32017-10-31 14:07
Tre goa poäng i JAS2017-10-31 13:37