SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
F 2012-2013 Lund SÖ

IBK Lund
vs
IBK Lund
IBK LundvsIBK Lund

  INFORMATION

Matchstart:ons 28 april, 17:45
Plats:Lerbäckshallen A
Samling: Lerbäckshallen som vanligt men lite tidigare
Aktivitetsinfo: Hej alla Innebandyvänner! Lite sent påkommen kommer här i form av en Intern "match" mot damerna i JAS (junior-allsvenskan)!!

Jag pratade med deras Lagledare Daniel Heander igår och han bjöd in alla våra tjejer att spela en 10-15 min lång "match" mot damlaget. Vi tänkte det kunde vara ett ypperligt sätt att peppa våra tjejer och låta damlaget agera förebilder.

Vi ser det som ett perfekt tillfälle att knyta ihop våra respektive lag då vår plan för kommande säsong är fler gemensamma aktiviteter i form av att våra tjejer agerar match-maskotar på damernas matcher samt att vi förhoppningsvis kommer att få ett par av damerna som faddrar och hjälptränare.

Vi i tränarstaben har beslutat att skicka detta som en separat kallelse till denna aktiviteten då den ligger i anslutning till men är separat från onsdagens ordinarie träning.

Med pandemiläget som det är kommer vi enbart att tillåta spelare som är anmälda specifikt till denna aktivitet att delta, detta för att ni föräldrar ska kunna ta ställning om ni vill tillåta er dotter att delta i en aktivitet som sträcker sig utanför laget, om än i liten utsträckning.

OBS! Det är därför av yttersta vikt att ni meddelar tränarstaben genom att svara på denna kallelse samt pratar med er dotter i förväg så att alla kommer informerade om vad som kommer att hända på plats OBS!

Vi samlas 17:45 för lite uppvärmning för att sedan spela mot damerna i 10-15 min och ansluter till ordinarie träning direkt efter det. De tjejer som ej ska vara med kommer att tas omhand på den ordinarie träningen.

Ses imorgon!
/Tränarna

<< Tillbaka

 
 
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Kommande livesändningar
Highlights