KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
Herrar Div.2

Tygelsjö IK
2 - 12
IBK Lund H3
Tygelsjö IK2 - 12IBK Lund H3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 oktober, 11:00
Plats:Pilbäckshallen
Serie:Herrar Div 3 Södra Skåne   Tabell >>
Samling:09:45
Storseger i premiären för H3
2018-10-07 23:36

Denna lördag var det så premiär för H3 och motståndarna var Tygelsjö. Man tror inte att seniorlag lägger tidiga matcher, men det gör Tygelsjö så det var samling redan 09:45 i Tygelsjö.


vi kom dit med 13 utespelare och två målvakter som var riktigt taggade inför denna match.


Den första perioden startar i ett högt tempo och redan efter nästan tre minuter så tar vi ledningen och efter det är det precis som att vi borde spela på en högre nivå än vad vi gör. För det tempot och den aggressiviteten i försvaret som vi har idag är mycket högre än förra säsongen. Vi sätter press högt upp i banan och ger inte Tygelsjös backar tid att hitta passningar till sina medspelare. Perioden slutar 0-5 till IBK Lund.


I pausen så säger vi bara varför vi leder och det är mycket tack vare det jobb vi gör i försvarsarbetet.


Den andra perioden hinner bli lite mer än en minut gammal då Tygelsjö reducerar till 1-5. Men det är ingen som hänger med huvudena. utan man knyter näven i fickan och börjar spela exakt likadant som i första perioden. c:a 7 minuter in i perioden reducerar Tygelsjö igen och denna gången så drabbas vi samtidigt av en 2+10 på vår målvakt och får sätta in reserven Noah från JAS. vi gör ytterligare ett mål innan periodvilan och resultatet nu är 2-7 till IBK Lund.


I pausen så pratar vi lite om hur vi kan göra i anfallsspelet för att bli mer effektiva i detta och våga prova något nytt.


I tredje perioden slår vi inte av på takten utan fortsätter i det höga tempot vi haft i de två första perioderna och detta ger resultat genom att vi gör mål. Nu ser man att Tygelsjö hänger mycket med huvudena och hänger absolut inte med på planen. Det kommer flertalet efterslängar som kunde resulterat i utvisningar. Men efter 60 minuters spel så står det 2-12 till IBK Lund och första segern i serien är säkrad.


Det vi tar med oss från denna matchen är framförallt vårt hårda arbete i försvaret, men även att vi gör mål på våra chanser. Det vi måste göra nu är att komma ner från denna match och göra samma hårda jobb hemma mot Genarp nästa helg.


+ Anfallsspelet, med mycket rörelse och skapandet av ytor både för varandra och sig själv.

++ försvarsspelet. Utan det hårda jobb man lägger ner i försvaret både i press och uppställt, men även i backchekingen så hade det inte gått att spela det fina anfalls spel vi gör.

+++ Den energi vi sprider till varandra när vi gör något bra inne på planen.


Matchens Lirare: Noah Benilsson<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 15:00
5 - 10
Fre 8/3 19:30
4 - 3  
Fre 1/3 20:00
2 - 3  
Tor 15/2 20:00
7 - 5  
Sön 11/2 16:30
8 - 3  
Fre 2/2 19:30
8 - 6  
 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER