KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
F 2014/2015 Lund

Malmhaug IBF/Tygelsjö IK F14/15
vs
IBK Lund F14/15 NV
Malmhaug IBF/Tygelsjö IK F14/15vsIBK Lund F14/15 NV

  INFORMATION

Matchstart:lör 20 januari, 12:30
Plats:Ängelholms Idrottshall
Serie:Grön Nivå Flickor A Knatteligan   Tabell >>
Samling:11:50, Ängelholms idrottshall
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Äntligen dags för matcher igen!

Lördagen den 20 januari kommer vi spela två matcher, först mot Malmhaug/Tygelsjö och därefter mot Engelholm. Vi skickar ut kallelse enbart till den första matchen så ni slipper svara två gånger. Om ni endast kan delta i en av matcherna så ange detta i svaret på kallelsen.

Matcherna spelas i Ängelholms idrottshall, ca en timmes bilresa från Lund. Vår första match börjar kl 12:30 och vi samlas fyrtio minuter innan, kl 11:50.

Barnen kommer alltså behöva äta lunch innan matcherna. Förmodligen finns det korv&bröd eller liknande till försäljning i deras kiosk, men säkrast är att lösa lunchen på annat sätt, t.ex. något medhavt.

Den andra matchen startar kl 13:15 och slutar ca 13:45. Efter ett avslutande snack med laget så är vi redo för hemfärd runt kl 14 eller strax därefter.

Svara gärna så snart ni kan så vi får en bild av ungefär hur många vi blir. Om ditt barn kan vara med men du som förälder inte har möjlighet att köra eller delta själv så skriv detta i svaret så kan vi försöka lösa det med samåkning!

Frågor? Hör bara av er i så fall!

<< Tillbaka

 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER