SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda

Warberg IBF
0 - 5
IBK Lund/IBK Lund Elit
Warberg IBF0 - 5IBK Lund/IBK Lund Elit

  INFORMATION

Matchstart:lör 07 december, 15:00
Plats:Almåshallen A
Serie:DJSM 18 Region Grupp G   Tabell >>
Samling:09:00, sixt
Aktivitetsinfo: Hej! Som vi tidigare skrivit så åker vi på Regionkvalet i DJ18 SM 7-8/12. Om vi vinner så går vi till innebandyfesten så det är vad vi siktar på. Vi åker lördag morgon och bor på hotell i Göteborg. Vi äter även middag och frukost på hotellet.
Vi får bara lov att använda 20 spelare enligt reglerna men vi tänkte åka med så många som möjligt. ( 20 spelare o 2 som sitter med som ledare per match) vi har tagit ut dig som en av dessa 22 och tittat både på spelstyrka och träningsnärvaro. Vi kommer att spela på så många spelare vi tycker det funkar för att vinna matcherna. Det finns därför ingen garanti för speltid. Om vi inte redan pratat om det så prata med en ledare om vad vi tror det innebär i speltid för dig.
Svara så snabbt som möjligt men senast på fredag kväll för vi behöver bekräfta rummen redan på måndag och vill någon av er inte med så kan vi avboka ett rum.
Ni får betala ungefär hälften av den totala kostnaden och klubben står för andra halvan. Återkommer med summan inom kort.

<< Tillbaka

 
 
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Kommande livesändningar
Highlights