KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
P 2013 Lund SÖ

Nova Open 2022
 
Tid:sön 14 augusti, 10:15 - 18:00
Plats:Nova Lund
Samling:09:30, Nova Lund
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo:Hej allihopa!

Spelschemat finns på följande länk:
https://results.cupmanager.net/14493278,2022,sv/
(Se även bifogad fil)

Ladda ned Nova Open appen så får ni all information ni behöver i appen direkt. Leta på Nova Open i Lund när ni söker efter appen.

Om regn är samtliga spelplaner på Lerbäckshallen, Öresundsvägen 2. Parkering vid Lerbäckshallen sker dels på skolparkeringen utmed Kaprifolievägen, dels på en grusparkering utmed Öresundsvägen (parkeringsappar kommer att krävas).

Vid förflyttning, sätts matcherna igång så fort det går, när spelare och domare är på plats.

Vid regn kommer uppdateringar upp via sociala medier (instagram och facebook), samt hemsidan www.novaopen.se ( www.novaopen.se ) . Vilket även syns i appen.

När det gäller de yngsta klasserna P2013 & F13/14 spelas de enligt knatteligaregler. Vill båda lagen spela med målvakt och mellanstora mål så vore det kul och går bra att ordna. Då måste ledarna i de båda lagen vara överens.

OBS! I år kommer vi att ta ett områdesinträde som gäller hela helgen för de som är över 18 år (detta är tvunget då Nova Lund inte längre har ekonomiskt utrymme att supportar arrangemanget lika mycket som tidigare skett) Alla kommer få ett köpa ett inträdesarmband för 40 kr för helgen.

Vi kommer i år också ha försäljning av viss mat på området och vidare kommer det finnas en Glassvagn på plats som säljer kulglass,

Innebandyesset kommer vara på plats och sälja innebandymaterial.

Sedan skall ni självklart testa våra roliga innebandygräddbullskatapulter inne på Nova Lund.

Samling: 09:30
Matchstart: 10:15

Vi ses på Nova :)

<< Tillbaka

 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING