SEMSTERSTÄNGT 4/7-24/7
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
P 2013 Lund SÖ

IBK Lund
vs
malmö fbc
IBK Lundvsmalmö fbc

  INFORMATION

Matchstart:mån 18 april, 14:00
Plats:Idrottshallen Högevall
Samling:13:15, Idrottshallen Högevall
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej,

Den 18/4 spelar IBK Lunds seniorlag Skånemästerskapsfinal. Vi frågade killarna i torsdags om de var intresserade att titta på matchen och de flesta var positiva till det.  Det kommer också finnas möjlighet för killarna att prata med seniorspelarna innan matchen, vilket kan vara kul grej. Mötet med herrlaget kommer ske vid den angivna samlingstiden i denna kallelse.

Vi har också blivit tillfrågade om våra pojkar vill spela matchspel i pausvilan på matchen. Vi spelar 3 mot 3 precis som vi brukar göra i slutet på våra träningar.
Detta betyder att alla behöver ta med sig samma saker som till en match/sammandrag. Det vill säga, klubba, skyddsglasögon, skor, svarta kläder, matsäck, vattenflaska och så vidare....

OBS. Ljudnivån kan uppfattas av vissa som hög. Om ni vet att någon av barnen är ljudkänsliga, då kan det vara bra att förse dem med öronproppar.

Super om alla kan OSA inom kallelsetiden så att vi kan meddela IBK Lund hur många vi blir.

Mvh Jens, Jakob och Linus
Trupp:Bo Näsström
Ian Pavlovskyi
Lucas jacobsson
Raphael Elander
Titus Ådahl
Victor Elfversson

<< Tillbaka

 
 
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Kommande livesändningar
Highlights