SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
P 2011 Lund SÖ

Sammandrag hemma
vs
IBK Lund
Sammandrag hemmavsIBK Lund

  INFORMATION

Matchstart:lör 05 mars, 08:00
Plats:Lerbäckshallen A
Samling: Lerbäckshallen
Aktivitetsinfo: Hej allesammans,

Nu på lördag 5/3 är det dags för matcher och som jag nämnde i senaste kallelsen så har vi ansvaret för att arrangera detta sammandrag hemma i Lerbäckshallen.

För att det skall fungera behöver vi hjälp av er föräldrar.
Vi skall bemanna kiosken (2 pers som tar fram och sedan står till 9.45 och 2 pers mellan 9.45 och 11.30). Allt finns redan på plats så det handlar om att öppna upp och lägga fram och sedan sköta kiosken.
Vi skall också bemanna sekretariatet (2 pers som tar fram klockan och annan utrustning och som sitter första matchen kl 9 och sedan 2 pers som sitter matcherna kl 10 resp kl 11).
Dessutom behöver vi hjälp med att färdigställa planen (bygga sargen, ta fram mål, tejpa målgård, ta fram avbytarbänkar, etc).

Matcherna som skall spelas är
Kl 9.00 IBK Lund - Hofterup
Kl 10.00 Hofterup - Svedala
Kl 11.00 Svedala - IBK Lund

Ett annat sammandrag som arrangeras av IBK Lund P2012-laget fortsätter direkt därefter så vi behöver inte plocka undan efteråt.

När ni anmäler att ni kan komma så skriv också kommentar om vad  ni kan hjälpa till med och om ni kan ta pass 1 eller 2 (i kiosk o sekretariat). Kika på vad andra skrivit så hoppas vi att all bemanning och fördelning sköter sig redan i samband med era svar
i sportadmin.

Vi samlas kl 8.00.

Mvh
Tränarna gm MikaelA
Mobil 0736 42 51 05
<< Tillbaka

 
 
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Kommande livesändningar
Highlights