KÖP LOTTER TILL BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
P 2011 Lund NV

IBK Lund
vs
Hofterup, Bjärred och Eslöv
IBK LundvsHofterup, Bjärred och Eslöv

  INFORMATION

Matchstart:sön 18 oktober, 09:30
Plats:Lerbäckshallen A
Samling:08:30, Lerbäckshallen
Aktivitetsinfo: Hej,

Då var det dags för match. Vi kommer att kalla i princip alla som har tränat. Beroende på hur många som svarar på kallelsen kan det hända att alla inte blir uttagna, allternativt att vissa bara får spela en av två matcher.

OBS! För att vara tillgänglig för spel måste man ha betalat sin medlemsavgift senast onsdag. Här är klubben rätt strikt eftersom de tidigare har köpt licenser för spelare som sedan inte betalar in sin medlemsavgift.

Vi tänkte att vi samlas extra tidigt denna gången eftersom det är hemmamatch och vi kommer att behöva ställa i ordning lite innan. Som vi har nämnt tidigare kommer vi behöva lite hjälp på plats med sekretariat och "insläpp". Om alla hjälps åt så kan man byta av varandra så att alla får möjlighet att titta på   en match.

Lagen kommer att spela sina matcher samtidigt. Den första börjat 9:30 och den andra börjar 11:00.

För de som är intresserade bifogar vi reglerna (de tillämpas inte stenhårt :) ). Vårt lag tävlar på grön nivå, pojkar A västra. Mer info finns på innebandy.se och så väljer man region
skåne.

Mvh
Tränarna

<< Tillbaka

 
 
KÖP DINA BINGOLOTTER TILL UPPESITTARKVÄLLEN HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Kommande livesändningar
Highlights