KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
P 2010 Lund

IBK Lund
vs
ibk lund
IBK Lundvsibk lund

  INFORMATION

Matchstart:sön 07 maj, 09:00
Plats:Lerbäckshallen A
Samling:08:45
Aktivitetsinfo: Hej,

Avslutningsturneringen är flyttad till söndagen! Vi kommer alltså sova över i Hardeberga först och därefter gå upp tidigt och spela turnering.
Det är ok att tacka ja till turneringen även om man inte kan vara med på övernattningen (och tvärtom).
Har man andra aktiviteter, till exempel fotboll, är det ok att skriva i kommentarer att man bara deltar tex 08.45 till 10.00.
den tidigare kallelsen till lördagen tas bort men infon finns här nedan.
Mvh
Tränarna.


Nedan är infon som tidigare skickats ut:

Hej!
Vi har fått informationen nedan från styrelsen så vi går därför ut med en intresseanmälan för att se hur många i vår trupp som är intresserade av en avslutningsturnering.

Från styrelsen:
Styrelsen i klubben har beslutat att anordna en avslutningsturnering  i Lerbäckshallen för att skapa ett roligt avslut på säsongen för alla våra innebandyspelare i IBK Lund.
Turneringen går av stapeln helgen den 6 och 7 maj och vänder sig till alla våra killar och tjejer födda 16-07.
Tanken är att killar/tjejer födda 07-11 spelar den 6 maj och födda 12-16 spelar den 7 maj, men det kan ändras beroende på antal intresserade lag.

Vi kommer återkomma i god tid med exakta tider.

Hur kommer det gå till?

Ni som har varit på vår roliga sommarturnering Nova Open kommer att känna igen er. Vi kommer att fylla Lerbäckshallen A och B med sex stycken innebandyplaner där vi i åldrarna 07-12 spelar tre mot tre med målvakt, 12 minuter per match och målsättningen är att alla ska spela minst tre matcher. I åldrarna 13-16 spelar vi tre mot tre med småmål. I grunden har vi tänkt att vi spelar killar mot killar och tjejer mot tjejer.

Vi kommer att försöka nivåanpassa motståndet och spela på ett sätt så att ni hela tiden ska få så jämna matcher som möjligt.

I hallen kommer vi även ha diverse roliga kringarrangemang för att aktivera alla barnen.

MVH
//Tränarna

<< Tillbaka

 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER