KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
Herrar Div.2

Bjärreds IBK
9 - 10
IBK Lund/IBK Lund Elit
Bjärreds IBK9 - 10IBK Lund/IBK Lund Elit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 oktober, 14:30
Plats:Bjärehovshallen
Serie:Pantamera Herrjunior 18 (P00)   Tabell >>
Samling:13:15
Första tre poängen denna säsongen
2018-10-15 16:18
Denna dag begav sig HJ18 till bortamatch mot Bjärred. Ett Bjärred som vi har en stor trupp och kan blanda mycket till HJ18 matcherna.

Första perioden hinner knappt starta förrän Bjärred gör 1-0 och det är bara till att komma tillbaka och efter en kort stund gör vi det då vi kvitterar till 1-1. Efter målet så är det två lag som skapar en hel del chanser, men i vissa lägen så är vårt försvar lite ute och cyklar. men när det kommer till anfallsdelen så kommer vi till en del vassa chanser. Men när det gått 16:32 tar Bjärred ledningen med 2-1 och strax därefter så åker vi på en utvisning och då är Bjärred inte sena med att ta tillvara på denna och gör 3-1 innan pausvilan.

I pausen så pratar vi om att vi måste vara mer aggressiva i försvaret och inte låta Bjärred komma in i slottet så mycket. Även att vi måste spela mycket rakare i anfallen istället för att söka så mycket diagonalpassningar. dessutom så är två mål ingen ledning i innebandy.

Den andra perioden startar i ett bra tempo, men det är Bjärred som gör mål efter 2:39, nu är det några som hänger med huvudena och känner väl att detta kan rinna iväg.  Men det går inte lång stund efter deras mål då vi reducerar till 4-2 och två minuter senare gör vi även 4-3. Nu känns det bättre hos spelare och ledare, vi tar ett större ansvar inne på planen och gör rätt i många av de saker vi pratat om. 11:25 kvitterar vi och innan dess har vi skapat en hel del chanser, men det har även Bjärred gjort och Franz i målet räddar oss ett antal gånger. Perioden går till sitt slut och det står 4-4 på tavlan.

I pausen pratar vi om att fortsätta på samma sätt och spela enkelt.

Tredje perioden blir inte gammal förrän vi tar ledningen och nu känns det mycket bättre hos killarna som gör många saker rätt i både försvar och anfall. c:a 5 minuter in i perioden utökar vi ledningen till 4-6 och c:a 5 minuter efter det så gör vi även 4-7. Nu börjar en jakt från Bjärred och strax efter vårt mål så reducerar de till 5-7 och kort därefter drabbas vi av en utvisning. i det efterföljande boxplayet så orkar vi inte stå emot utan Bjärred reducerar ytterligare en gång och nu står det 6-7 på tavlan. Men det går inte mer än 6 sekunder efter deras mål då vi gör 6-8 och kort därefter får vi möjligheten att spela powerplay och detta tar vi tillvara på och gör 6-9. Samtidigt som målet kommer så begär Bjärred timeout och när man vinner bollen så tar man ut målvakten och spelar 6-5 mot oss. När klockan stå på 15:06 så får man utdelning i sin 6-5 mot oss och reducerar till 7-9 och en kort stund därefter så gör man 8-9. 15:39 begär vi timeout och går igenom hur vi gör om de skulle ta målvakten igen. Kort efter vår timeout så kvitterar Bjärred till 9-9 och nu är det riktigt nervöst inne på planen, men 19:06 gör vi 9-10 och vi går segrande ur denna batalj.

+ Att vi inte ger upp med ett tre måls underläge.
++ Att alla lyssnar och korrigerar sig när man gör något litet misstag
+++ Att vi gör många saker rätt i både försvar och anfall.

Matchens lirare: Viktor Lennartsson 
 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 15:00
5 - 10
Fre 8/3 19:30
4 - 3  
Fre 1/3 20:00
2 - 3  
Tor 15/2 20:00
7 - 5  
Sön 11/2 16:30
8 - 3  
Fre 2/2 19:30
8 - 6  
 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING