KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
Herrar Div.2

IBK Lund/IBK Lund Elit
10 - 6
FBC Engelholm
IBK Lund/IBK Lund Elit10 - 6FBC Engelholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 oktober, 15:30
Plats:ISLK
Serie:Juniorallsvenskan K Herr   Tabell >>
Samling:14:15
Vinst trotts lite kaosartat spel
2018-10-12 14:18
Denna gången så ställdes JAS-laget mot FBC Engelholm i sin tredje match för säsongen.

Vi startade matchen med att tre av våra spelare var iväg på Skånelagsuttagning och detta gjorde att vi var tvungna att ändra om lite i femmorna. Med gjorda ändringar så startade vi matchen i ett hyfsat tempo och hade ganska bra koll på Engelholm som försökte att spela sitt kontringsspel på oss. Vi alternerade mellan att ställa upp i försvar och spela med hög press, men det som gjorde nog mest avgörande var att vi gav inte Engelholm så mycket tid med bollen och efter 20 minuter hade firma Persson/NIlsson gjort både 1-0 och 2-0.

I pausen så tog vi upp att vi måste göra samma saker hela tiden i försvaret och inte ge Engelholm tid med bollen när vi pressar.

Den andra perioden startar lite som den första slutade, men ganska snabbt så gjorde Engelholm ett rduceringsmål  och en kort stund därefter så kvitterar de också. Nu börjar vi göra många saker fel i spelet, vi pressar helt fel och vi är inte tillräckligt aggressiva i vårt uppställda försvar. När perioden är slut så leder Engelholm matchen med 4-5 och killarna tillsammans med oss ledare är inte nöjda med situationen.

I pausen så tar vi upp det vi gjorde i andra perioden och jämförde med den första.

Den tredje perioden hinner knappt börja förrän vi kvitterar och nu börjar vi få igång det spel vi har visat i de andra matcherna och det rasslar till ordentligt bakom Engelholms målvakt. Vi börjar få igång de som ska göra målen, men även andra spelare kliver fram och det görs en hel del snygga mål förutom att vi skjuter på de lägen vi får. När slutsignalen ljuder står det 10-6 till IBK Lund och man har tagit ytterligare 3 poäng.

Det vi ska ta med oss från denna matchen är att vi får aldrig göra avkall på det vi säger att vi ska göra och dessutom på det som vi är duktiga på. Samt att vi kan resa oss trotts en svacka i matcherna.

+ Lagmoralen under matchen.
++ Att man tar sig i kragen och gör jobbet i sista peiroden
+++ Att vi har flera målgörare. hela sju stycken gör mål i denna matchen.

Matchens lirare. Erik Nilsson
 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 15:00
5 - 10
Fre 8/3 19:30
4 - 3  
Fre 1/3 20:00
2 - 3  
Tor 15/2 20:00
7 - 5  
Sön 11/2 16:30
8 - 3  
Fre 2/2 19:30
8 - 6  
 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING