KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
Herrar Div.2

IBK Lund/IBK Lund Elit
6 - 5
Bjärreds IBK
IBK Lund/IBK Lund Elit6 - 5Bjärreds IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 september, 15:30
Plats:ISLK
Serie:Juniorallsvenskan K Herr   Tabell >>
Samling:14:15
Seger i Premiären för JAS herr
2018-09-28 14:46
Lördag 23 september var det seriepremiär för JAS herr och motståndet var Bjärreds IBK.
Bjärred har inför denna säsong värvat riktigt ordentligt och för vår egna del så har vi tappat några spelare, men i gengäld så har vi lyft upp alla 02:or i juniorverksamheten.

När matchen startade så var det nog några spelare som var lite nervösa för att det var första gången man var i denna situationen att man skulle vinna matcher istället för att bara utvecklas. Naturligtvis så är utvecklingen en viktig del och den kommer vi aldrig ifrån, men nu var det skarpt läge efter ett antal veckor med både träningar och turneringar i bagaget. 

För vår del i matchstarten så har vi ett bra tempo och bra rörelse framåt, samtidigt som vi har ett bra försvar. Men det är tyvärr Bjärred som tar ledningen och detta efter några riktigt vassa chanser från vår sida. Men deras ledning är inte långvarig utan vi kvitterar och inte långt efter det så tar vi även ledningen som håller sig perioden ut.

i andra perioden så ökar vi ledningen i ett powerplay som varar i endast 11 sekunder, efter det så råkar vi ut för en utvisning och Bjärred tar tillvara på denna och reducerar till 3-2. Halvvägs in i perioden kvitterar Bjärred och det lyser en vi frustration från vår sida och killarna tar tag i matchen igen. när det är ungefär 1:30 kvar av perioden så råkar vi ut för ytterligare en utvisning som Bjärred återigen tar tillvara på och tar ledningen i matchen för andra gången. Men när det är 11 sekunder kvar av perioden så kvitterar vi till 4-4 som står sig perioden ut.

I tredje perioden så tar vi ledningen tidigt i perioden och C:a två minuter senare kvitterar Bjärred och detta står sig ganska länge. Bägge lagen vaskar fram några vassa chanser, men till slut så gör vi mål på en av dessa chanser och tar ledningen i matchen med 6-5 som står sig hela perioden ut.

+ Alla gör en bra insats defensivt
++ Alla gör en bra insats offensivt
+++ första femman levererar hela matchen

Matchens lirare tror jag blev Tevin Lindqvist
 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 15:00
5 - 10
Fre 8/3 19:30
4 - 3  
Fre 1/3 20:00
2 - 3  
Tor 15/2 20:00
7 - 5  
Sön 11/2 16:30
8 - 3  
Fre 2/2 19:30
8 - 6  
 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING