KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
Herrar Div.2

IBK Lund H3
6 - 1
FC Cimrishamn
IBK Lund H36 - 1FC Cimrishamn

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 oktober, 16:30
Plats:ISLK
Serie:Herrar Div 3 Södra Skåne   Tabell >>
Samling:15:15
Fjärde raka segern för H3
2018-10-31 11:15
Denna dag hade vi besök av FC Cimrishamn, alla matcher vi spelat mot Cimrishamn har varit jämna och på de två senaste säsongerna så är statistiken följande 1 förlust, 1 seger och 2 oavgjorda. Så på förhand så skulle denna match bli en av de jämnaste matcherna.

Första perioden blir inte gammal förrän Cimrishamn tar ledningen med 0-1, men som vanligt så vet alla i laget att det är bara till att jobba vidare och att matchen är lång. Efter målet så tar vi kommandot i matchen, men är lite slarviga i vår backchecking när de kontrar mot oss och det är nära att de kontrar in ett mål till. Men innan perioden är slut så kvitterar vi till 1-1 som står sig perioden ut.

I pausen pratar vi om att vi måste ta jobbet i försvaret och inte låta dem kontra mot oss rent för mycket.

Vi får starta den andra perioden med spel i boxplay som vi reder ut riktigt bra, nu är det bara till att göra det vi är duktiga på. Men det spolieras av att vi återigen åker på en utvisning som vi än en gång reder ut. Nu tar vi tag i taktpinnen igen och när tiden står på 8:41 tar vi ledningen i matchen med 2-1 och nästan en minut senare utökar vi ledningen med 3-1. Nu är Cimrishamn frustrerade och försöker sätta press på oss. Men när tiden står på 14:56 ökar vi på vår ledning till 4-1 och 16:20 in i perioden så drabbas vi återigen av en utvisning som vi reder ut. Vi vinner den andra perioden med 3-0.

Vi pratar inte så mycket i pausen om vad vi ska göra, för vi har bra koll på det mesta inne på planen.

Den tredje perioden startar i ett lite lägre tempo från vår sida och detta gör att vi inte hittar så många alternativ till uppspel, utan vi rullar mycket boll på backarna. Det händer inte så mycket under den första halvan av perioden, men när Cimrishamn tar timeout 10:30 så säger vi till killarna att det är för dåligt tempo i det vi gör och att vi kan mycket bättre. Efter timeouten så blir tempot betydligt bättre och vi har mer fart i det vi gör, detta mycket på grund av att vi sätter press på Cimrishamn högt upp i banan. 18:18 får vi så möjligheten att spela powerplay och vi tar tillvara på denna chans genom att göra 5-1 19:11 in i perioden. Innan matchen är slut hinner vi med att göra ytterligare ett mål och slutresultatet blir 6-1.

+ Vi tappar inte tålamodet i matchen
++ Vi äger mycket boll genom att ha bra tålamod
+++ När vi gör rätt så har vi ett bra försvar kombinerat med bra anfallsspel

Matchens lirare: Tevin Lindqvist
 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 15:00
5 - 10
Fre 8/3 19:30
4 - 3  
Fre 1/3 20:00
2 - 3  
Tor 15/2 20:00
7 - 5  
Sön 11/2 16:30
8 - 3  
Fre 2/2 19:30
8 - 6  
 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING