KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
Herrar Div.2

IBK Lund H3
7 - 2
IBK Genarp
IBK Lund H37 - 2IBK Genarp

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 oktober, 16:00
Plats:ISLK
Serie:Herrar Div 3 Södra Skåne   Tabell >>
Samling:14:45
Seger med många chanser
2018-10-15 16:54
Denna dag gästade Genarp oss i vår andra match för säsongen i ISLK hallen och tyvärr var jag själv inte med från start.

Det jag kan säga om första perioden är väl att enligt de som var på plats så hade vi mycket bollinnehav och skapade en hel del chanser. Men perioden slutade 1-1

Den andra perioden startade i ett frenetiskt tempo, där vi skapade en hel del chanser och hade bra kontroll på spelet. Det vi lärt oss med tiden är att vi ska ha ett stort tålamod när det gäller att göra mål. För har vi ett bra tempo och bra rörelse så kommer målen till sist. 7:36 in i perioden så kommer ett mål från oss och nu börjar det man kan kalla för ketchupeffekten. tre minuter senare gör vi även 3-1 och tre minuter senare gör vi 4-1. kort därefter så får vi tillfället att spela powerplay och detta tar vi tillvara på och gör 5-1. Det går inte lång stund förrän vi får ytterligare chans i powerplay och även här gör vi mål och det står nu 6-1 på tavlan. Nu är det många trötta spelare i Genarp, men 18:40 drabbas vi av en utvisning som vi klarar perioden ut.

Vi startar tredje perioden med en man mindre på banan, men vi reder ut detta och nu börjar vi att ta kontroll på matchen igen. Denna period blir väldigt hafsig från vår sida, då vi vill göra många saker på egen hand och tappar boll på fel ställen. När vi väl har boll och gör rätt så hänger Genarp inte riktigt med i spelet och kommer på efterkälken många gånger. Detta gör att vissa situationer blir värre än vad de kunde varit och vi får behärska oss enormt mycket i dessa situationer. 12:51 reducerar Genarp och gör 6-2, men det blir ingen speciell effekt i detta då vi 16:08 gör 7-2 som håller sig perioden ut. Ytterligare en seger i bagaget och detta med två riktigt bra perioder.

+ Att tar jobbet i försvaret genom att springa ifatt motståndarna.
++ Vi har ett högt tålamod i anfallsspelet.
+++ Vi skapar enormt många chanser och visar ett stor tålamod i detta också.

Matchens lirare: Jakob Petersson
 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 15:00
5 - 10
Fre 8/3 19:30
4 - 3  
Fre 1/3 20:00
2 - 3  
Tor 15/2 20:00
7 - 5  
Sön 11/2 16:30
8 - 3  
Fre 2/2 19:30
8 - 6  
 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING