KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
F 2007-2009 Lund

USM Regionsslutspel
vs
IBK Lund F07-09 Lund (Berglund)
USM Regionsslutspel vsIBK Lund F07-09 Lund (Berglund)

  INFORMATION

Matchstart:sön 04 februari, 12:30
Plats:Bråhögshallen Staffanstorp
Samling:11:00, Bråhögshallen
Aktivitetsinfo: Äntligen dax för regionslutspelet i USM! Vi möter Bjärred kl 12.30 och därpå Växjö kl 15.00 i Bråhögshallen, Staffanstorp. Speltiden är 3×15 min. Vi tar ut en stor trupp för att ha möjlighet att kunna förändra matchbilden och snabbt kunna ersätta skador. Vi vill vara tydliga med både spelare och föräldrar att ingen garanteras speltid under dagen och premissen för att vara med i U16 truppen är alla kan förhålla sig till det. Oavsett om man spelar från start eller inte uppträder vi professionellt och har stort fokus på bästa prestation för laget. Se till att förbereda er på bästa sätt, med ordentligt sömn och frukost och gärna med bra mat/energi mellan matcherna.

Vi vill gärna och behöver ha stort stöd under dagen så hoppas att många tar sig till Staffanstorp och hejar fram oss till en ny Innebandyfest!

//Tränarna

<< Tillbaka

 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING