KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
P 2007-2008 Sandby

Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08
vs
IBK Lund
Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08vsIBK Lund

  INFORMATION

Matchstart:tis 20 december, 19:00
Plats:Arena Åstorp plan B
Samling:17:00, Gamla biblioteket Södra Sandby
Aktivitetsinfo: Tävlingskommitén har beslutat att den avbrutna matchen mot Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08 ska återupptas efter två spelade perioder vid ställningen 4-2. Vi har kommit överrens om att vi först spelar färdigt den avbrutna matchen, dvs en period à 15 min, och att vi därefter spelar ytterligare två perioder à 15 min som träningsmatch..

Match på bortaplan mot Åstorp/Kvidinge i Arena Åstorp på tisdag 20/12 kl 19:00. Vi kommer spela i våra vita bortatröjor med svarta shorts (helst Puma) och svarta strumpor. Se till att även ta med den svart/gröna hemmatröjan. Glöm inte att ta med både kläder och skor för uppvärmning utomhus.

Samling kl 17:00 vid gamla biblioteket i Södra Sandby.

Om ni behöver skjuts eller har plats i bilen så ber vi er att använda samåkningsfunktionen i appen. För de som åker direkt till matchen så ber vi er att vara på plats senast kl 18:00 vid Arena Åstorp samt att ni meddelar någon av oss i tränargruppen i förväg, gärna via kommentarsfältet i kallelsen.

Var vänliga att svara på kallelsen så snart det bara går och som senast på onsdag 14/12

/Ledargruppen för IBK Lund P07/08 Sandby

<< Tillbaka

 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING