KÖP DITT GULDKORT - SE ALLA SENIORMATCHER LIVE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
P 2007-2008 Sandby

Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
vs
IBK Lund P07/08 Sandby
Åstorp/Kvidinge IBS P07/08vsIBK Lund P07/08 Sandby

  INFORMATION

Matchstart:tor 07 april, 19:15
Plats:Åstorps Sporthall
Samling:17:20, Gamla biblioteket, Södra Sandby
Aktivitetsinfo: Hej!

Återigen är det dags för en vardagsmatch på bortaplan och denna gång får vi bege oss till Åstorps Sporthall för match mot Åstorp/Kvidinge IBS P07/08 på torsdag 7/4 med matchstart kl 19:15. Vi kommer spela i våra vita bortatröjor med svarta shorts (helst Puma) och svarta strumpor. Ta även med den svarta/gröna matchtröjan. Glöm inte att ta med både kläder och skor för uppvärmning utomhus.

Samling kl 17:20 vid gamla biblioteket i Södra Sandby.

Om ni behöver skjuts eller har plats i bilen så ber vi er att använda samåkningsfunktionen i appen. För de som åker direkt till matchen så ber vi er att vara på plats senast kl 18:20 vid Åstorps Sporthall samt att ni meddelar någon av oss i tränargruppen i förväg, gärna via kommentarsfältet i kallelsen.

Observera att vi behöver ha ert svar på kallelsen senast torsdag 1/4. Beklagar den korta framförhållningen men seriesäsongen börjar närma sig sitt slut och det är snabba puckar som gäller för att hinna med tidigare inställda matcher.

/Tränargruppen för IBK Lund P07/08 Sandby

<< Tillbaka

 
 
NYHET: ÅTERUPPSTART AV UNGDOMSMOTION
KÖP BILJETTER HÄR
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
VÄRDEGRUNDSPARTNER
BILDBESTÄLLNINGAR FRÅN FOTOGRAFERING