Välkommen till IBK Lund!

Damer Elit Allsvenskan
Dam Elit gick tomhänta ur helgens dubbelmöten!
2017-10-19 16:43, Damer Elit Allsvenskan

I helgen som gick kom två Värmlandslag på besök till Lunds Idrottshall, när Skoghalls IBK gästade på lördagen och Karlstad IBF Ungdom på söndagen. Två nya bekantskaper som skulle ge oss två tuffa matcher. En avsaknad av energi påverkade matcherna i negativ bemärkelse. Ett snabbt och rörligt Skoghall tog rättvist samtliga tre poäng, där söndagsmatchen svider extra då vi en bra dag skulle kunna bjuda upp till en bättre kamp.

Herrar H1 Elit
Herr Elit VS Växjö IBK 8-6!
2017-10-18 12:59, Herrar H1 Elit
Herr Elit tog ytterligare tre poäng när Växjö IBK kom på besök i Idrottshallen. Herr Elits tredje raka vinst.
Förbättrad innebandyförsäkring!
2017-10-16 14:46
Foto: innebandy.se
Från och med den 1 oktober har alla licensierade spelare en bättre försäkring än tidigare. Folksam som alla spelare och ledare är försäkrade via, har förbättrat försäkringen genom en tjänst som heter Råd och Vård för idrottsskador. Därför är det väldigt viktigt att man som medlem betalar medlemsavgiften för att täckas av denna försäkring både på träning och match!

Läs mer här: http://www.innebandy.se/Nyheter/SIBF/Nyheter-i-spelar--och-ledarforsakringen-fran-1-oktober/

Ludvig Nilsson
Kommunikationsansvarig
Damer Elit Allsvenskan
MÅLVAKTSTRÄNARE KLAR FÖR DAM ELIT!
2017-10-13 13:16, Damer Elit Allsvenskan
Foto: IBK Lund
Idag vill vi offentliggöra ytterligare en rolig nyhet gällande Dam Elit. Vi byter spår och tar oss över på ledarsidan. Vi har varit lite långsamma med denna nyhet, men nu är den äntligen publicerad. Efter att ha utvärderat rollerna sett till förra säsongen har vi insett ett stort tomrum i ledarstaben och därför är vi glada att vi nu har fått in Timo Herd som målvaktstränare. Målvakterna har bett om det och vi har haft ett stort behov av det, så naturligtvis en stor pusselbit som nu har fallit på plats. Timo har varit i klubben under en tid som både spelare och ledare, senast som målvaktstränare i D1 under deras ettårssejour i Div.3. Där var han väldigt uppskattad, vilket vi tror kommer ha samma effekt hos oss. Han har påbörjat sitt arbete med truppens målvakter och vi tror att det i längden kommer ge något väldigt bra.
Damer Elit Allsvenskan
Dubbelmatcher för Dam Elit i helgen!
2017-10-12 14:57, Damer Elit Allsvenskan
I helgen spelar Dam Elit dubbelmatcher, då både Skoghalls IBK och Karlstads IBK Ungdom kommer på besök till Idrottshallen. Matcherna spelas på lördag kl.13:00 mot Skoghall och söndag kl.13:00 mot Karlstad.
Damer Elit Allsvenskan
SSL-RUTINERAD ANFALLARE KLAR FÖR DAM ELIT!
2017-10-11 10:55, Damer Elit Allsvenskan
Foto: IBK Lund

Som utlovat har vi fler härliga nyheter att dela med oss av, näst på tur är ännu ett nyförvärv på spelarfronten. Igår blev det nämligen klart att Karin Sturesson återvänder till IBK Lund och Dam Elit efter två år på andra äventyr. Karin representerade senast Malmö FBC i SSL under säsongen 15/16, där hon noterades för tretton matcher. Innan dess hade hon varit trogen Lund sju säsonger när laget spelade i näst högsta serien. De senaste tre säsongerna, innan äventyret tog henne vidare till Malmö och SSL, så noterades hon för 98 poäng på 72 matcher i klubben hon nu återvänder till.

Herrar H1 Elit
Tre tunga poäng mot Munka-Ljungby!
2017-10-10 14:38, Herrar H1 Elit
I söndags åkte Herr Elit mot Munka-Ljungby för en tuff bortamatch mot favorit tippade Munka-Ljungby som plockat hem flertalet spelare från högre divisioner.
Damer Elit Allsvenskan
Fysisk försvarsspelare till Dam Elit!
2017-10-09 17:30, Damer Elit Allsvenskan
Foto: IBK Lund

Ännu är truppen inte stängd för Dam Elit och fler spännande nyheter är att vänta, som denna vi bjuder på idag. Det har varit klart sedan någon vecka tillbaka och idag kan vi äntligen offentliggöra Dam Elits senaste nyförvärv, då Anna Syse är klar för spel. Anna kommer senast från Växjö IBK och har via studier sökt sig ner till Lund. Hon är ursprungligen från Uppsala, där hennes moderklubb är Storvreta IBK. Vi är väldigt glada över att Anna väljer att hänga på vår satsning i Allsvenskan.

Anna kommer spela i tröja nummer 22.

Herrar H1 Elit
Matchen mot Munka-Ljungby IBK livesänds!
2017-10-06 14:47, Herrar H1 Elit
LiveArena | livearena.com
På söndag spelar Herr Elit seriematch på bortaplan mot Munka-Ljungby IBK kl.16:00 i Div.1 Södra Götaland. För er som inte kan vara på plats i Munka-Ljungby, så kommer de att sända matchen live via LiveArena.
Ni hittar livestreamen här: https://munkaljungbyibk.play.livearena.com/single/Live/89b9888105534039a5cb26a005c2649b

Ludvig Nilsson
Kommunikationsansvarig